tirsdag 21. juli 2009

Litt meir babyting..

I går vart da innhandling av stellebord. Me skulle egentlig berre ha ei stellematta oppå vaskemaskina, men fristelsen vart for stor når me fant detta bordet. Var på ikea på lørdagen og fikk handla inn ein del. Blant anna den uroen som henger på badet. Enkel og fin. Eg har allerede fått lagt på plass handduker , vaskekluter og gasgluter som er nyvaska under stellebordet. Men har dekka over da , slik att da ikkje blir fullt i støv.

Badebaljen er av hard plast. Og mønsteret på sjølve bordet er jo både til gutt og til jenta.
Og bordet passa akkurat inn på badet, etter mykje omflytting som min kjære måtte gjøra. Snille kjæresten min!! Skikkelig uvant å gå innpå badet , og da står eit stellebord der :-)

Her er ei vugga som min bror vant i eit lotteri i 1993, og den har dattera hans ligget i , og me har vert så heldige å få låna den til vårt kjære barn! Kjempesnillt!! Gleder meg til nurket vårt skal oppi her!!Denna skal stå på stua, til dagsoving.


Her er den nye bilstolen som min kjære kjøpte. Den er med base , og synest da er kjempesnedig.
Har allerede prøvd å ha den montert i bilen!!



Denna vognposen er 30 år gammal. Den har gått i arv mellom oss søskne og tanteungen min, så no er da vår lille gutt som skal ha den. Den blir skikkelig god å ha på vinterstid, når me skal ut på trilletur!!






7 kommentarer:

  1. Åh så koselig med arve ting, skulle ønske at vi hadde hatt mere av sånt. Desverre har vi så å si ingenting :(
    Og så så fine og godt bevarte de var da!! Kjempe fint stellebord også :)

    SvarSlett
  2. Tusen tusen takk.
    Ja, eg setter skikkelig pris på sånnt som kan gå i arv. Du får sørga for att du har noko som dine barn kan la gå i arv, sett i gang ein tradisjon :-) Kjempetrivelig er da :-) Eg er kjempefornøyd med stellebordet, og synest det er ein fryd å gå inn på badet :-) Tusen takk for trivelig helsing!!

    SvarSlett
  3. Så masse fint. Spesiellt den flotte vugga. Ønsker deg lykke til.
    Klæm Susanne

    SvarSlett
  4. Tusen tusen takk :-) Vugga skal bli kjempearti å ta i bruk.. kjenner att eg er litt utolmodig!! :-) Tusen takk for trivelig helsing :-) Klem tilbake :-)

    SvarSlett
  5. Nå er jeg spent på dine vegne :) Når har du termin? Gleder meg til å se bilde av go'ungen :)

    SvarSlett
  6. Takker såååå mykje silje !! Termin er oktober.. så er endo litt å venta.. men er jo utolmodig då. Og så er da så arti å holda på med babytingene..glede meg til å kunna ta da i bruk :-) Skal legga ut bilder av gutten når han kjeme til verden vettu :-) Du må legga ut meir bilder av leiligheten din , hadde vert arti å sett!! Spent på lampen din!!

    SvarSlett
  7. Nyyydelig vugge!!
    Og mine barn har også sånn vognpose etter meg,er litt stolt av den ;)

    SvarSlett